Γιώργος Τζίτζιφας

Γιώργος Τζίτζιφας (Lithras)
Experience: 1388 (192 points to next level)

 
600
yesterday
ARK: Survival Evolved: Έρχεται σε κινητά και tablets yesterday

θα περιλαμβάνει πάνω από 80 δεινόσαυρους, crafting και multiplayer mode.

 

Η εταιρία ανάπτυξης Wildcard Studio ανακοίνωσε πως το ARK: Survival Evolved θα κυκλοφορήσει για κινητά και tablets σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης mobile games War Drum Studios.

Αυτή η έκδοση θα περιλαμβάνει πάνω από 80 δεινόσαυρους για να ανακαλύψετε και να εκπαιδεύσετε και όπως και στην κανονική έκδοση, θα μπορείτετε να κατασκευάσετε εργαλεία και όπλα, ενώ επίσης θα μπορείτε να παίξετε μόνοι σας ή σε multiplayer mode.

Μαζί με την ανακοίνωση δημοσιεύτηκε και ένα νέο τρέιλερ το οποίο δείχνει διάφορα στοιχεία του gameplay της mobile έκδοσης. Δείτε το παρακάτω:

http://www.youtube.com/watch?v=sq6wIIAAil8

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, η οποία εκτιμάται για αργότερα μέσα στην άνοιξη. Η beta της mobile έκδοσης του Ark: Survival Evolved βρίσκεται σε εξέλιξη και οι χρήστες iOS μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτήν στο site του Ark: Survival Evolved.

Διαβάστε το review του Ark: Survival Evolved, καθώς και για το PixArk, το επερχόμενο spin-off του Ark. Συζητήστε για το Ark: Survival Evolved στο αντίστοιχο forum topic.

yesterday
Η Google θα απαγορεύσει τις διαφημίσεις cryptocurrency yesterday

Από τον Ιούνιο.

Η Google ανακοίνωσε σήμερα ότι από τον Ιούνιο θα απαγορεύσει τις διαφημίσεις οι οποίες θα αφορούν cryptocurrencies, περιλαμβανομένων των προσφορών coins, του συναλλάγματος, των wallets κι ακόμα και των συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Η κίνηση αυτή της Google ακολουθεί την αντίστοιχη του Facebook το οποίο έκανε παρόμοιες απαγορεύσεις στις αρχές του 2018. Τότε, το Bitcoin σημείωσε πτώση 12% στην αξία του. Από την ώρα που έγινε η ανακοίνωση της Google, το Bitcoin σημείωσε πτώση περίπου 8%, με την αξία του αυτή τη στιγμή να κυμαίνεται στα περίπου 6.730 ευρώ (από τα περίπου 7.300 ευρώ που ήταν πριν). Το Bitcoin δεν είναι το μόνο cryptocurrency το οποίο δέχεται πλήγμα από την ανακοίνωση της Google, καθώς το Ethereum σημείωσε πτώση 9,5%, ενώ Litecoin επίσης έπεσε σε αξία κατά 6,5%.

Οι αντιδράσεις τις οποίες προκάλεσε η ανακοίνωση ποικίλλουν. Ο Brian Kelly, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ψηφιακών επενδύσεων BKCM είπε στο Αμερικανικό δίκτυο CNBC πως το γεγονός δεν έχει μεγάλη σημασία και πως η Κίνα έχει απαγορεύσει το Bitcoin από το 2013.

Διαφορετική άποψη έχει ο Marwan Forzley, διευθύνων σύμβουλος της Veem, της πρώτης πλατφόρμας πληρωμών με τεχνολογία blockchain παγκοσμίως. “Η Google είναι μια πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα της τεχνολογίας, η οποία καλλιεργεί την εφευρετικότητα των καταναλωτών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Αυτοί οι νέοι κανονισμοί για τα cryptocurrencies αγνοούν την τεχνολογία blockchain, η οποία αναπτύχθηκε χάρη σε αυτά. Η τεχνολογία blockchain αντιμετωπίζεται εσφαλμένα με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζεται και το Bitcoin, κάτι το οποίο είναι ειρωνικό αν σκεφτεί κανείς ότι το Bitcoin μπορεί να γίνει μέρος μιας απάτης, ενώ η τεχνολογία blockchain τις καταπολεμά.”

To πως και αν αυτή η ανακοίνωση θα επηρεάσει το mining και την έλλειψη καρτών γραφικών στην αγορα, θα φανεί στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης για την κλοπή 600 cryptocurrency PC των 2 εκατομμυρίων δολαρίων στην Ισλανδία, καθώς και για το Atari Token, το επερχόμενο cryptocurrency της Atari. Συζητήστε για το bitcoin σε αυτό το forum topic.

yesterday
yesterday
The Future Computed -ένα White Paper-: Νέο βιβλίο της Microsoft για την Τεχνητή Νοημοσύνη. yesterday

Δύο κορυφαία στελέχη της εταιρίας οραματίζονται το μέλλον.

Ένα νέο βιβλίο το οποίο φιλοδοξεί να θέσει το πλαίσιο στη παγκόσμια συζήτηση για την Τεχνητή Νοημοσύνη κυκλοφορεί από την Microsoft με συγγραφείς δύο κορυφαία στελέχη της εταιρείας, τον Brad Smith (πρόεδρος και επικεφαλής του νομικού τμήματος) και τον Harry Shum (εκτελεστικός αντιπρόεδρος του τμήματος Τεχνητής Νοημοσύνης & Έρευνας).

Σε αυτό το White Paper, του οποίου ο πλήρης Αγγλικός τίτλος είναι "The Future Computed: Artificial Intelligence and its role in society", τα δύο στελέχη της εταιρείας παρουσιάζουν, μεταξύ άλλων, το όραμα της Microsoft για την τεχνητή νοημοσύνη το οποίο έγκειται στο να δημιουργήσει συστήματα AI που θα είναι διαθέσιμα σε όλους και θα διέπονται από κοινωνικές και ηθικές αρχές, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη όλων. Η κυκλοφορία του βιβλίου συνοδεύεται από ένα blog με το ίδιο όνομα, όπου ανεβαίνουν ιστορίες και εξελίξεις από το πεδίο της τεχνητής νοημοσύνης και επιτεύγματα σε τομείς όπως η εκπαίδευση, η υγεία, η αγροτική παραγωγή, η προστασία του περιβάλλοντος κ.α.

Την συζήτηση γύρω από την Τεχνητή Νοημοσύνη και τον ρόλο της στην κοινωνία άνοιξε η Microsoft και στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum ΙΙΙ, εμπνέοντας το κοινό μέσα από ομιλίες και συζητήσεις με τη συμμετοχή σημαντικών στελεχών της εταιρίας από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων, τόσο από τον επιχειρηματικό, όσο και από τον ακαδημαϊκό και πολιτικό χώρο. Η κα. Πέγκυ Αντωνάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Microsoft για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, υπερασπίστηκε την τεχνολογία και ανέλυσε, σε δύο από τα panels του Forum, τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να επηρεάσει και να βελτιώσει τη ζωή μας.

Ακόμη μίλησε για την ανάγκη να υιοθετήσουμε τις αλλαγές που φέρνει η νέα εποχή αλλά και τη σχέση τεχνολογίας & δημοκρατίας, μιας ισορροπίας που οφείλουμε να διασφαλίσουμε χωρίς φόβο και προκαταλήψεις. Παράλληλα, στο πλαίσιο κλειστού γεύματος που διοργάνωσε η εταιρεία με κεντρικό ομιλητή τον Jeff Bullwinkel, γενικό σύμβουλο και διευθυντή επιχειρηματικότητας, εξωτερικών & νομικών υποθέσεων
της Microsoft Europe συζητήθηκε αναλυτικά το θέμα του ρόλου που η τεχνητή νοημοσύνη αναμένεται να παίξει στην κοινωνία. Το έντονο ενδιαφέρον για το θέμα υπογράμμισε η παρουσία, στη συζήτηση που συντόνισε ο δημοσιογράφος Πάυλος Τσίμας, του Αμερικανού Πρέσβη, Geoffrey Pyatt, του κ. Νίκου Παππά, Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και στελεχών του υπουργείου και επιχειρηματικών παραγόντων.

Διαβάστε επίσης για την επικείμενη παρουσία της Microsoft την E3 2018, καθώς επίσης και για την ανοδική οικονομική πορεία της Microsoft τους περασμένους μήνες. Συζητήστε για την Microsoft σε αυτό το forum topic.

3 days ago
Κυκλοφόρησε concept art από το ακυρωμένο Battlefront 4 3 days ago

Εναλλακτική προσέγγιση στην ιστορία με λυτρωμένο Vader και Sith Obi-Wan.

 

Κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα σκίτσα από το concept art του Star Wars: Battlefront 4, δίνοντας του μια εικόνα του τι θα συναντούσατε σε αυτό αν τα σχέδια για την ανάπτυξή του δεν ακυρώνονταν μαζί με αυτά του Battlefront 3 από την εταιρεία ανάπτυξης Free Radical Design το 2006.

Οι εικόνες οι οποίες δημοσιεύτηκαν αποκαλύπτουν μια αρκετά διαφορετική προσέγγιση στην υπόθεση του Star Wars, ένα υποθετικό σενάριο στο οποίο τα γεγονότα των prequels έγιναν διαφορετικά. Για παράδειγμα, ο Anakin θα μπορούσε να είχε σκοτώσει τον Yoda και την Padmé, με αποτέλεσμα την πιθανή πτώση του Obi-Wan και του Luke στο Dark Side. Απ’την άλλη, ο Darth Maul και ο Count Dooku θα μπορούσαν να είναι Jedi.

 

Ο Count Dooku ως Padawan και ως Jedi:

star wars battlefront 4 concept art 1

 

star wars battlefront 4 concept art 2

O Darth Maul ως Jedi:

star wars battlefront 4 concept art 3

O Anakin ως "λυτρωμένος Vader":

star wars battlefront 4 concept art 4

 

O Darth Vader ως Αυτοκράτορας:

star wars battlefront 4 concept art 5

O Luke ως Sith Lord:

star wars battlefront 4 concept art 6

star wars battlefront 4 concept art 7

O Obi-Wan ως Sith Lord:

star wars battlefront 4 concept art 8

star wars battlefront 4 concept art 9

H Princess Leia ως Jedi:

star wars battlefront 4 concept art 10

star wars battlefront 4 concept art 11

Η Princess Leia ως Sith:

star wars battlefront 4 concept art 12

star wars battlefront 4 concept art 13

O Chewbacca ως μοχθηρό τέρας:

star wars battlefront 4 concept art 14

Διαβάστε επίσης για το επερχόμενο Star Wars game από τους δημιουργούς του Titanfall και επίσης διαβάστε το review του Star Wars: Battlefront II. Συζητήστε για το Star Wars: Battlefront II σε αυτό το forum topic και συζητήστε για τις ταινίες Star Wars και την εναλλακτική ιστορία του concept art στο αντίστοιχο subforum.

 

3 days ago
V-Rally 4 3 days ago

Η θρυλική Arcade Racing σειρά επιστρέφει.

Το V-Rally είναι ένα κλασικό πλέον Arcade Racing από την εποχή του πρώτου PlayStation και επιστρέφει φέτος με το τέταρτο μέρος της σειράς χάρη στην Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Kylotonn Games (WRC, TT Isle of Man) και την επίσης Γαλλική εκδότρια BigBen Interactive.

Το V-Rally 4 θα έχει περίπου 50 μοντέλα αυτοκινήτων και μια ευρεία γκάμα από events τα οποία θα περιλαμβάνουν παραδοσιακό rally, gymkhana, rallycross, hillclimbs και buggy events. Η Kylotonn έχει πείρα στην σειρά V-Rally, μιας και ο Alain Jarniou έχει δουλέψει στο V-Rally 3 για το PS2.

Δείτε το announcement τρέιλερ του V-Rally 4:

http://www.youtube.com/watch?v=SCUIuRwJsaI

O Jarniou δήλωσε πως νιώθει ευτυχής που ξαναδουλεύει πάνω στην σειρά V-Rally. “Πρόκειται για μια εξαίρετη σειρά με την οποία νιώθω πως έχω μια ιδιαίτερη σύνδεση”, είπε. “Είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω στην ομάδα ανάπτυξης του V-Rally 3 στο PS4 ως προγραμματιστής και νιώθω περήφανος που ξαναδουλεύω πάνω στην σειρά αυτή 15 χρόνια μετά.”

Το V-Rally 4 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία μέσα στο 2018.

Διαβάστε επίσης για το TT Isle of Man της Kylotonn, καθώς και για το remaster του Burnout Paradise. Συζητήστε για το V-Rally 4 σε αυτό το forum topic.

Γιώργος Τζίτζιφας created a new topic ' V-Rally 4' in the forum. 3 days ago

Το V-Rally είναι ένα αγαπημένο Arcade Racing από την εποχή του πρώτου PlayStation και επιστρέφει φέτος με το τέταρτο μέρος της σειράς χάρη στην Γαλλική εταιρεία ανάπτυξης Kylotonn Games (WRC, TT Isle of Man) και την επίσης Γαλλική εκδότρια BigBen Interactive.

Το V-Rally 4 θα έχει περίπου 50 μοντέλα αυτοκινήτων και μια ευρεία γκάμα από events τα οποία θα περιλαμβάνουν παραδοσιακό rally, gymkhana, rallycross, hillclimbs και buggy events. Η Kylotonn έχει πείρα στην σειρά V-Rally, μιας και ο Alain Jarniou έχει δουλέψει στο V-Rally 3 για το PS2.

O Jarniou δήλωσε πως νιώθει ευτυχής που ξαναδουλεύει πάνω στην σειρά V-Rally. “Πρόκειται για μια εξαίρετη σειρά με την οποία νιώθω πως έχω μια ιδιαίτερη σύνδεση”, είπε. “Είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω στην ομάδα ανάπτυξης του V-Rally 3 στο PS4 ως προγραμματιστής και νιώθω περήφανος που ξαναδουλεύω πάνω στην σειρά αυτή 15 χρόνια μετά.”

Το V-Rally 4 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One και Switch σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία μέσα στο 2018.

Read More...

3 days ago
Σταματάει η ανάπτυξη του Capital Wasteland mod για το Fallout 4 3 days ago

Λόγω νομικών προβλημάτων τα οποία δεν είχε προβλέψει η ομάδα ανάπτυξης.

Το “Capital Wasteland” θα ήταν ένα ανεπίσημο remake του Fallout 3 ως mod για το Fallout 4 από την ομάδα modding Road to Liberty, αλλά η ανάπτυξή του σταμάτησε λόγω νομικών προβλημάτων τα οποία δεν είχαν προβλεφθεί.

Ο Nathan “NafNaf95” ο οποίος ηγείται της Road to Liberty ανακοίνωσε στο Twitter (μέσω του χρήστη JuiceHead) πως πρόσφατα η ομάδα επικοινώνησε με την Bethesda σχετικά με τα σχέδια μεταφοράς του voice acting του Fallout 3 στο Capital Wasteland. Σε εκείνη την συζήτηση κατέστη σαφές το ότι η Road to Liberty θα πρέπει να αλλάξει τρόπο δουλειάς προκειμένου να συνεχίσει να δουλεύει στο project και τελικά η ομάδα αποφάσισε να σταματήσει να αναπτύσσει το mod. Ο Nathan αναφέρει πως “μετά από σκέψη, φαίνεται πως δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το project. Εάν ολοκληρωθεί το project, τότε εγώ ως αρχηγός της ομάδας θα είμαι υπαίτιος για τις όποιες κατηγορίες περί πειρατείας ή κλοπής πνευματικής ιδιοκτησίας προκύψουν από την κυκλοφορία του. Εγχειρήματα σαν αυτό πάντα κινούνται στις “γκρίζες ζώνες” του νόμου.”

Στη συνέχεια, ο Nathan αναφέρει πως η ομάδα αρχικά δίσταζε να σταματήσει και εξέτασε το ενδεχόμενο επανηχογράφησης του voice acting, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι αντικαθιστώντας εμβληματικές φωνές του Fallout 3 όπως αυτές των Liam Neeson, Malcolm McDowell, Ron Perlmann και Eric Todd θα χανόταν μεγάλο μέρος της “μαγείας” και έτσι δεν ήθελε να τις αλλάξει. Τέλος, ο Nathan ζητάει συγγνώμη που δεν κατάφερε η ομάδα να επιτεύξει τον στόχο της και λέει πως αν ποτέ υπάρξει η ευκαιρία να συνεχιστεί το project νόμιμα, τότε η Road to Liberty θα το ολοκληρώσει.

Παρόμοια projects, όπως τα Skywind, Skyblivion και TESRenewal παρακάμπτουν τα νομικά προβλήματα έχοντας την κατοχή του The Elder Scrolls V: Skyrim ως απαίτηση προκειμένου να λειτουργήσουν. Ο JuiceHead, ο οποίος ως Youtuber παρακολουθούσε και αναφερόταν στην εξέλιξη του Capital Wasteland, είπε πως πιστεύει ότι έγινε κάποια αντίστοιχη πρόταση στην Bethesda, η οποία απορρίφθηκε. Στη συνέχεια τόνισε μέσω Twitter κάποια σημαντικά σημεία:

- “Το προτεινόμενο εργαλείο για την εξαγωγή ήχου το οποίο θα απαιτούσε την κατοχή του Fallout 3 είναι ένα από τα πράγματα τα οποία η Bethesda είπε πως δεν επιτρέπονται/βρίσκονται σε γκρίζα νομική περιοχή.”
- “Η ομάδα Road to Liberty δεν διαλύεται, απλά σταματάει να δουλεύει πάνω σε αυτό το project.”
- “Η ομάδα δεν μπορεί να κυκλοφορήσει αρχεία, διότι δεν της ανήκουν. Κάποια άτομα που δούλευαν στο project αποσύρθηκαν με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και τα αρχεία τους δεν είναι τεχνικά επιτρεπτό να χρησιμοποιηθούν.”
- “Το θέμα συζητήθηκε εσωτερικά στην Bethesda και μάλλον συμβουλεύτηκαν δικηγόρο. Δεν υπάρχει κάποιο νομικό “παραθυράκι”, όπως ισχυρίζονται μερικοί.”

Διαβάστε περισσότερα για το Capital Wasteland mod, καθώς και για άλλα mods του Fallout 4. Συζητήστε για το Fallout 4 σε αυτό το forum topic.

3 days ago