Πιέρρος Φουστέρης thanked Giannhs in topic Spirit of Gamer 4 hours 54 minutes ago
Giannhs replied to the topic 'Destiny 2' in the forum. 10 hours 33 minutes ago

Σαφώς και όταν μιλάμε για τόσο πολυσυζητημένους τίτλους, το να υπάρχουν τέτοια θέματα προκαλλεί αρκετό ντόρο. Αλλά ευτυχώς οι εταιρείες πλέον λαμβάνουν πολύ στα σοβαρά τα feedback των χρηστών και υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Final Fantasy XII: Zodiac Age' in the forum. 10 hours 45 minutes ago

Νομίζω το τερμάτησαν. Τι σχέση έχει αυτή η "συλλεκτική έκδοση" με το παιχνίδι...

Read More...

Giannhs replied to the topic 'PlayerUnknown's Battlegrounds' in the forum. 10 hours 48 minutes ago

Για όσους έχετε δει τη γυναίκα του θα ξέρετε πολύ καλά ότι σε τέτοιες γυναικάρες δεν τα κάνεις αυτά :P

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Spirit of Gamer' in the forum. 11 hours 6 minutes ago

Αρκετά ενδιαφέρον review, τα προϊόντα φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα και σίγουρα θα τσεκάρω μερικά από αυτά ή γενικά τη συγκεκριμένη εταιρεία για μελλοντική αγορά. Μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση και λόγω τιμής αλλά και ποιότητας, το pro mouse, το πληκτρολόγιο, το PS4 controller και τα in-ear headphones. Δεν ήξερα πραγματικά ποιο απ'όλα να πρωτοδιαλέξω για το διαγωνισμό. Πιστεύω αξίζει τον κόπο να μας δείξετε κι άλλα προϊόντα της σε επόμενα review, επίσης θεωρώ ότι θα ήταν μια καλή ιδέα, αν εξασφαλίζατε προωθητικά links για να σας στηρίζαμε κι εμείς λίγο παραπάνω με τον τρόπο μας. Συνεχίστε την καλή δουλειά!Σας στηρίζουμε και σας ξεχωρίζουμε!

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Red Dead Redemption 2' in the forum. 11 hours 12 minutes ago

Νομίζω αρκετά χρόνια περιμέναμε για αυτή την κυκλοφορία (προσωπικά από το XBox 360). Σίγουρα ένας από τους κορυφαίους τίτλους για φέτος και πολλά υποσχόμενος. Δώστε επιτέλους το game στο λαο!

Read More...

Giannhs replied to the topic 'God of War (PS4)' in the forum. 4 days ago

Απορώ πόσες ώρες θα είναι η συνολική διάρκεια παιχνιδιού, αφού βγάζουν τόσα πολλά gameplay videos. Ειλικρινά έχω μπερδευτεί, σίγουρα πολλά από αυτά δεν αποτελούν boss fights αλλά side bosses... Και σαν να μην έφταναν αυτά ακόμα περιμένουμε ημερομηνία κυκλοφορίας :P καταραμένη Santa Monica Studios!!!

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Fortnite απ' την Epic Games' in the forum. 4 days ago

Online battle royal με πολλούς ξεχωριστούς και ιδιαίτερους μηχανισμούς μάχης που θα σας προσφέρει ατέλειωτες ώρες διασκεδαστικού gaming με την παρέα σας, μια πολύ καλή λύση αν δεν έχετε τη δυνατότητα να επενδύσετε στο PUBG, αφού το Fortnite είναι δωρεάν... Μην βιαστείτε να τα συγκρίνετε μεταξύ τους, το παιχνίδι έχει να σας προσφέρει πάρα. Να το τσεκάρετε οπωσδήποτε.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Halo 5: Guardians (Xbox One)' in the forum. 1 week ago

Γιατί να μας το κάνουν αυτό τώρα, έρχεται και η εξεταστική. Αααχ, άτιμη ζωή

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Final Fantasy XII: Zodiac Age' in the forum. 1 week ago

Δώστε μας final fantasy! Δώστε JRPG στο λαό τώρα!

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Lenovo Holographic VR Headset' in the forum. 1 week ago

Χαίρομαι να ακούω ότι μέρα με τη μέρα αναπτύσσεται όλο και περισσότερο η τεχνολογία του VR. Είναι καιρός να τονωθεί λίγο ο ανταγωνισμός στο συγκεκριμένο χώρο, προκειμένου να δούμε και budget λύσεις, ώστε να έχει περισσοτερος κόσμος πρόσβαση σε αυτό. Πιστεύω πως όσο περισσότερο κοινό προσελκύεται τόσο περισσότερες πλατφόρμες να ενδιαφερθούν να επενδύσουν πάνω στην ανάπτυξη νέων games και να το πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Prince Of Persia Reviews' in the forum. 1 week ago

Σαν μεγάλος & oldschool φαν της σειράς, έχω παίξει από το sands of time μέχρι και the two thrones, θεωρώ πως η συγκεκριμένη σειρά έχει πολλά να προσφέρει αν βρεθεί στα χέρια ενός ικανού developer και ομολογώ μου έχει γίνει αισθητή η απουσία της τα τελευταία χρόνια. Περιμένω πως και πως νέες ανακοινώσεις σχετικά με την επικείμενη κυκλοφορία ενός τίτλου Prince of Persia.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'God of War (PS4)' in the forum. 2 weeks ago

Ξεκάθαρα ο πιο πολυαναμενόμενος τίτλος μέχρι στιγμής πιστεύω...πάνε χρόνια από τότε που έπαιζα το 1 & 2 στo ps2 και ειλικρινά το hype μου είναι στο ζενίθ. Φαίνονται επίσης πολύ ενδιαφέρουσες οι νέες προσθήκες που θα κάνουν. Απλά μετράω μέρες αντίστροφα για την κυκλοφορία του.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Sea of Thieves' in the forum. 2 weeks ago

Περιμένω πως και πως να ανακοινωθεί PC version, φαίνεται απίστευτα διασκεδαστικό παιχνίδι.

Read More...

Giannhs replied to the topic 'Paladins' in the forum. 2 weeks ago

Έχω ασχοληθεί με το συγκεκριμένο παιχνίδι πάνω από 160 ώρες (από την alpha έκδοση και βάλε) σίγουρα θεωρώ ότι είναι ένα αρκετά διασκεδαστικό παιχνίδι που ταυτόχρονα είναι και δωρεάν, ωστόσο μόνιμο παράπονό μου ήταν η έλλειψη δημιουργικότητας της Hirez καθώς εμπλούτιζε ανέκαθεν τα παιχνίδια της με εμφανώς επηρεασμένο περιεχόμενο και ιδέες από τους ανταγωνιστές της, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε καταφέρει να δώσει στο Paladins ένα πιο ιδιαίτερο χαρακτήρα...Τώρα όσον αφορά την προσθήκη του battle royal mode ειλικρινά δεν με εξέπληξε καθόλου καθώς ήταν θέμα χρόνου είτε να βγάλει ένα ίδιου τύπου παιχνίδι ή να εντάξει το mode αυτό σε ένα από τα ήδη υπάρχον. Ανάμεικτα συναισθήματα, προσωπικά θεωρώ ότι το συγκεκριμένο mode δεν έχει να προσφέρει κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο "hero shooter" ...ότι μέλλει γενέσθαι.

Read More...